Όχι δεν πρόκειται για κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα από την γνωστή 17 Νοέμβρη, αλλά για την εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκε το trailer από τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας «17Ν The Movie».

Η «17N The Movie» είναι η πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Παπαθεοδώρου, στην οποία αποτυπώνεται η ιστορία της τρομοκρατικής οργάνωσης και των βασικών πρωταγωνιστών της, έτσι όπως αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη.

Η “γιάφκα” της χθεσινής βραδιάς ήταν το γνωστό Bar – Restaurant Baltazar στο Κολονάκι.

Στην μοναδική αυτή “εκρηκτική” βραδιά παρευρέθησαν πολλοί “τρομοκράτες”, ανάμεσα σε αυτούς ο καταξιωμένος και αγαπητός ηθοποιός του Ελληνικού Κινηματογράφου Κώστας Βουτσάς, η Καίτη Γαρμπή, ο Τόνυ Μαυρίδης, η πανέμορφη και Λαμπερή Νίνα Λοτσάρη, η επίσης πανέμορφη και εντυπωσιακή Κατερίνα Παπουτσάκη, άνθρωποι του θεάματος, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Η εταιρεία τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών DreamWorks Corporation Worldwide και ο Έλληνας πρόεδρος της Φοίβος Μορίδης, παρουσίασαν στο κοινό που κατέκλισε ασφυκτικά κάθε γωνιά του Baltazar, το Ελληνικό όνειρο του διεθνούς ομίλου του οποίου ηγείται και το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά σημαντικών επενδύσεων στον χώρο του θεάματος και της ψυχαγωγίας, στην Ελληνική αγορά.

Μια από αυτές είναι και η συμμετοχή στο προσωπικό όνειρο του σκηνοθέτη της ταινίας, Γιώργο Παπαθεοδώρου.

Στην συνέχεια ο σκηνοθέτης Γιώργος Παπαθεοδώρου, αφού ευχαρίστησε τον Φοίβο Μορίδη, παρουσίασε στο παρευρισκόμενο κοινό τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της ταινίας.

Το ρόλο του Αλέκου Γιωτόπουλου έχει ο Ηλίας Λογοθέτης, του Δημήτρη Κουφοντίνα ο Νίκος Ψαράς, του Χριστόδουλου Ξηρού ο Πασχάλης Τσαρούχας, του Σάββα Ξηρού ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ενώ η Ναταλία Δραγούμη υποδύεται την γυναίκα του Κουφοντίνα Αγγελική Σωτηροπούλου.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, η παρουσία του μεγάλου Έλληνα και διεθνούς φήμης ηθοποιού Σπύρου Φωκά, ο οποίος υποδύεται στην ταινία τον Πάμπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φιλμ ξεκινά με την έκρηξη της βόμβας στα χέρια του Σάββα Ξηρού και καταλήγει με τη παράδοση και σύλληψη του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ το στόρι κινείται γύρω από τις κυριότερες τρομοκρατικές ενέργειες της 17Ν αλλά και τις ζωές των μελών της πριν τη σύλληψη.

Η ταινία σκοπεύει να κάνει και διεθνή καριέρα όπως έχει συμβεί με άλλες ταινίες του είδους, όπως «Το σύνδρομο Μπάαντερ Μάινχοφ».

Η πρώτη προβολή της ταινίας θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου στην Αθήνα ενώ την επόμενη μέρα 18 Νοεμβρίου θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες του χώρου, η ταινία αναμένεται να προκαλέσει κοσμοσυρροή στα ταμεία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Η συνέχεια της βραδιάς ήταν μοναδική. Όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μιας και η ζωντανή μουσική και το κέφι δεν έλειπαν.

Αποχωρώντας από την μοναδική αυτή βραδιά, ο κόσμος έπαιρνε ένα αναμνηστικό καπελάκι της ταινίας και σχολίαζε με τα καλύτερα λόγια το εξαιρετικής ποιότητας trailer με τα γυρίσματα από την ταινίας, τα οποία μαζί με την φωτογραφία, θύμιζαν μεγάλες αμερικανικές παραγωγές.

Categories: blog

Leave a Reply