Απίστευτη απήχηση έχει το νέο παγκόσμιο Social Medium, που έκανε την εμφάνιση του στο Internet ανήμερα της 25η Μαρτίου.

Το Greek-Smile.com δεν είναι ένα ακόμα site κοινωνικής δικτύωσης.
Είναι μία “Νέα Ιντερνετική Ελλάδα”  που δημιουργήθηκε από Έλληνες επιχειρηματίες του εξωτερικού με στόχο,να ενώσει τα εκατομμύρια τω Έλληνων της Ελλάδας και της διασποράς,καθώς ομως και ολους τους ξένους φίλους τους…!
Η ανταπόκριση που έχει είναι πολύ μεγάλη αφού μέσα σε 5  μέρες δημιουργήθηκαν πάνω από 25.000 καινούργια προφίλ.
Μάλιστα η επισκεψιμότητα ήταν τόσο μεγάλη που σαν αποτέλεσμα είχε να καταρρεύσουν οι server του Greek Smile…7 φορες,οπως ανεφεραν σε ανακοινωση τους οι ιδρυτες του.!!

Διαβάστε το κείμενο της καταχώρησης  του Greek-Smile.com

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις πρώτες είκοσι χιλιάδες (σημερα εχουν ξεπεράσει τις 25.000!!) των φίλων που έσπευσαν από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, να γίνουν μέλη στο Greek Smile!
Η ανταπόκριση σας ήταν συγκινητικότατη και μας γέμισε ενθουσιασμό για την συνέχεια, ώστε το νέο μας δίκτυο, να γίνει μια παγκόσμια, δυνατή, ελληνική φωνή.!
Αποτέλεσμα αυτής τις τεράστιας ανταπόκρισης, είναι οι τρομερές καθυστερήσεις που παρατηρούνται στη λειτουργεί του Greek Smile, συνεπακόλουθο των οποίων ήταν μέχρι στιγμής, οι servers μας, να έχουν.καταρρεύσει 7 φορές!!!!!!
Σας ευχαριστούμε λοιπόν, που το ελληνικό σας χαμόγελο έριξε τους server μας και υποσχόμαστε πως σε λίγες εβδομάδες, το Greek Smile, ανεβασμένο σε πολύ ισχυρότερους,dedicated server, θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα. εκατομμύρια των World Greeks & Friends, λέγοντας τους στην .ελληνική γλώσσα που θα προστεθεί σύντομα. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ-ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το παγκόσμιο κίνημα «We are all Greeks» ήρθε σε επαφή με τους ιδρυτες του GREEK SMILE και ετοιμαζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους.
Τι περιμένεις λοιπόν ; Μπες στο www.greek-smile.com δημιούργησε το δικό σου profile, ανέβασε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες και μην ξεχάσεις να καλέσεις και τους φίλους σου.
Εμείς το κάναμε ήδη.

Categories: blog

3 Responses so far.

  1. despina says:

    ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ

  2. αννα τσαμη says:

    Συγχαρητήρια, παιδιά!!! Επισκευάστε το γρήγορα να γίνουμε άλλες 25.000!!!

  3. Antigoni Pafili says:

    Λέγομαι Αντιγόνη Παφίλη(είμαι δημοσιογράφος στο σκάι) και ψάχνω να σας βρω για να σας βγάλουμε στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου στο σκάι.

    το τηλ μου είναι 6936146977
    Ευχαριστώ

Leave a Reply