Με μια τσέπη γεμάτη… εκατομμύρια και με αποδέκτη ίδρυμα της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, προσήλθε την περασμένη Κυριακή στους εορτασμούς για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, που διοργανώθηκαν στο Σίδνεϊ, ο ομοσπονδιακός υπουργός Υποδομών Αν. Αλμπανίζι.

Ο κ. Αλμπανίζι, που κατέθεσε στεφάνι και εκπροσώπησε την πρωθυπουργό Τζούλια Γκίλαρντ, ανακοίνωσε από την εξέδρα που είχε στηθεί στο Domain Park, ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα ενισχύσει με 1,9 εκ. δολάρια το παράρτημα (Campus), που διαθέτει η Θεολογική σχολή του Αποστόλου Ανδρέου, στο Bribie Island του Κουίνσλαντ.

Οι εγκαταστάσεις έχουν κυρίως χαρακτήρα κατασκήνωσης και στόχος είναι να διατίθενται και για άλλες εκδηλώσεις ιδρυμάτων της Αρχιεπσικοπής, κυρίως της Νεολαίας.

«Αυτές οι εγκαταστάσεις θα χρησιμοποιηθούν ως χώρος αναψυχής και συσκέψεων για τους νέους και νέες της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, με δραστηριότητες πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αλλά και φυσικής αγωγής» είπε ο κ. Αλμπανίζι, συγχαίροντας την Αρχιεπισκοπή για την 15χρονη προσπάθειά της να χτίσει το κέντρο.

Πηγή: ana-mpa

Categories: blog

Leave a Reply