Ο Αναστάσιος (Tom) Κοκορης που έχει γεννηθεί στην Ρειχιά Λακωνίας και ζει στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, μαζί με την κόρη του Όλγα, την 1η Απριλίου 2012 στις 12:00 το μεσημέρι από την αίθουσα του Συλλόγου Ζαρακιτών (196 Liverpool Road Enfield, NSW Australia), ξεκίνησε έναν ποδηλατικό γύρο τριών ηπείρων με φιλανθρωπικό αλλά και με αθλητικό ενδιαφέρον. Θα μαζέψουν χρήματα για να τα διαθέσουν στο «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο – ΕΛΠΙΔΑ».

Στο ταξίδι τους θα διασχίσουν 1.000 χιλιομετρα μέσα στην Αυστραλία μετά θα μεταφερθούν αεροπορικώς στο Λος Άντζελες (Αμερική) οπού θα κάνουν μια διαδρομή 4.500 χιλιόμετρα μέχρι την Νέα Υόρκη. Κατόπιν αεροπορικώς θα φθάσουνε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και θα συνεχίσουν με ενδιάμεσους σταθμούς την Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και τελευταίο προορισμό την Ελλάδα.

Αφού διασχίσει κάποιες πόλεις της Ελλάδας θα γίνει μια στάση στην Ερμιόνη Αργολίδος, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της Κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, όπου σε μία σεμνή τελετή θα γίνει ο απολογισμός για την δωρεά προς το σωματείο ΕΛΠΙΔΑ, εν συνεχεία θα τερματίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Όσοι θεωρούν ενδιαφέρουσα αυτη την προσπάθεια, απλά ας το διαδώσουν γιατί αξίζει στην γενική κατάσταση που ζούμε να μας αλλάξει λίγο την ψυχολογία μας.

Η εξέλιξη της προσπάθειας εδώ:
http://podilato-elpida.blogspot.com/

Δελτίο τύπου:
http://www.greek-smile.com/my_files/podilatikos_gyros-Deltio_typou.doc

Χορηγός Επικοινωνίας:
http://www.ermionigreece.com

Categories: blog

Leave a Reply