Η Νία Βαρντάλος έγινε ευρέως γνωστή μετά τον ρόλο της στην ταινία “My Big Fat Greek Wedding.” Τώρα η Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι έτοιμη να γυρίσει μια νέα κωμωδία στην πατρίδα της το Winnipeg.

Η ταινία αφορά τέσσερις φίλες οι οποίες αποφασίζουν να ιδρύσουν μια γραμμή τηλεφωνικού σέξ για να βγάλουν χρήματα. Η μια απο αυτές, (Νία Βαρντάλος) έχει υπάρξει αρκετές φορές παντρεμένη, ενώ μια άλλη είναι πρόσφατα παρατημένη σύζυγος. Οι άλλες δύο είναι 2 παρθένες 40άρες οι οποίες εργάζονται ως Διευθυντικά Στελέχοι και μεταξύ των άλλων επιθυμούν να γίνου επιχειρηματίες.

Οι 4 φίλες υποφέρουν απο οικονομική ύφεση, η οποία είναι και ο λόγος που σκέφτηκαν αυτή την περίεργη αλλά ταυτόχρονα και προσδοφόρα ιδέα. Έχουν όμως ένα πρόβλημα, αφού καμία απο τις 4 δεν έχει δουλέψει σε παρόμοια θέση δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, για τον λόγο αυτό προσλαμβάνουν μια πόρνη για να τους συμβουλεύει.

Στην ταινία εκτός απο την Νία Βαρντάλος πρωταγωνιστούν και οι  Sandra Oh, Emily Watson και η Melora Hardin. Σκηνοθέτες είναι ο Peter Hewitt γνωστός απο τις ταινίες “Garfield” και “Bill and Ted’s Bogus Journey.”

Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν τον Ιούνιο-Ιούλιο στο Winnipeg και οι παραγωγοί, Su Armstrong και Brian Rosen σχεδιάζουν να κάνουν την πρεμιέρα στο “Sundance Film Festival” το 2013.

Πηγή

Categories: blog

Leave a Reply